Nieuwsoverzicht
 
Op zaterdagochtend 10 dec 10.00u worden de velden gekeurd, voor de inhaalwedstrijden die om 12.30u gepland staan. We houden jullie op de hoogte!
 
Lees meer >>
 
Vol ongeloof en verbijstering hebben we kennisgenomen van het plotselinge overlijden van Renate Quanjer. Veel te vroeg, volop in het leven en nog lang niet uitgehockeyd…    Lieve Renate, onze keepster van veterinnen B, je laat een ongelofelijke leegte achter. Jij en je mannen speelden jaren op Phoenix. Je was altijd betrokken en
 
Lees meer >>
 
Om energie(kosten) te besparen sluiten we ons complex van 5 december tot 5 februari. Lichten, verwarming, koeling en de douches gaan uit.
Op maandagavond blijft de trimhockeyclub doortrainen, net als een aantal seniorenteams. De trainer heeft dan een sleutel om het clubhuis en de wc’s dan even open te doen.
 
Lees meer >>
 
Beste leden, trainers en ouders,
 
Het reguliere zaaltrainingsschema is te vinden in bijgevoegd overzicht en loopt van:
 
Lees meer >>


 
Binnenkort komen er twee vacatures binnen het bestuur vrij. Voorzitter Klaas gaat (helaas) richting het eind van zijn 2e bestuurstermijn, dan moet je plaatsmaken. En Tinus zijn dochters hockeyen nu allebei bij de senioren, vandaar dat hij, na 4 jaar, ervoor kiest om zijn jeugd-en-opleiding-portefeuille door te geven.  
 
Lees meer >>
 
Bij Phoenix hebben we fantastische keepers onder de lat staan die voor ieder team super belangrijk zijn. Vanaf de E6 maken kinderen kennis met keepen en begint een aantal ook enthousiast te worden voor het keepen. Mocht het nou gebeuren dat je denkt "Help, mijn kind wil keepen!”, maar je hebt eigenlijk geen idee wat je dan te wachten staat… We
 
Lees meer >>
 
Door de wedstrijdsecretaris worden voor iedere zondag een Team van de Ochtend en een Team van de Middag aangewezen. Dit staat aangegeven in het wedstrijdschema dat wordt verspreid onder de aanvoerders. De verdeling is zodanig dat ieder team evenredig aan bod komt.
 
Lees meer >>
 


Kies een leuke trui, shirt of vest uit met je team, en kom shinend het veld op! En wist je dat Sunny Camp ook een webshop heeft waar je kan bestellen? Super handig, en je bestelling wordt gewoon thuisbezorgd. 


Limited edition Club Hoodie
 
Lees meer >>
 
Vanaf vrijdag 12 juni is het Phoenix tenue te koop bij Sportspecialist Sunny Camp. Hiermee komt er een einde aan de samenwerking met Sportpaviljoen. Mede als gevolg van de Coronacrisis was het voor hen steeds lastiger om de Phoenixleden goed te kunnen blijven bedienen. De afgelopen maanden heeft de sponsorcommissie dan ook diverse scenario’s
 
Lees meer >>