Clubtenue 

Vanaf eind augustus is het hernieuwde Phoenix tenue exclusief verkrijgbaar bij de nieuwe hockeyspeciaalzaak Hockey District op de Korte Steynlaan in Zeist. 


Het vernieuwde shirt en broekje/rokje hebben, naast een sportieve V hals, een betere fit en bieden meer ventilatie dan de oude. Daarnaast bieden we ook nieuwe sokken en trainingspakken. 


Tijdelijke aanbieding van een shirt + broek/rokje voor maar 35 euro! 

Tot 1 oktober 2017 kunnen onze leden eenmalig een nieuw shirtje met bijpassend broekje of rokje aanschaffen voor maar 35 euro. De winkelwaarde hiervan is na deze introductieperiode 79 euro. Dankzij de sponsoring van Indian Maharadja kunnen we deze set van shirt en broek/rokje nu tijdelijk zelfs onder de normale kostprijs verkopen. Wees er dus snel bij! 


 Shirt

Hemelsblauw met aan de voorzijde een naar boven wijd uitlopende witte baan in het midden met navyblauwe v-hals.


Rok en broek

Navyblauw


Kousen

Hemelsblauw met een navyblauwe boord en logo.


Shirt

Oranje met aan de voorzijde een naar boven wijd uitlopende navyblauwe baan in het midden met hemelsblauwe v-hals.


Rok en broek

Identiek aan thuistenue


Kousen

Oranje met een navyblauwe boord en logo. 


 

Trainingspakken

Als je op Phoenix rondloop dan zie je een wirwar aan verschillende trainingspakken. Maar wat zou het leuk zijn als de teams in uniforme trainingspakken worden gekleed. Om iedereen hier enthousiast voor te maken, bieden wij deze originele Phoenix trainingspakken aan met 20 euro korting! Tot 1 oktober 2017 kun je een volledig trainingspak aanschaffen voor maar 75 euro. 


Gratis bedrukking voor team bestellingen!

Een trainingspak is overigens een leuk item om als bedrijf een heel team te sponsoren. Bovendien is de BTW in vele gevallen aftrekbaar. Als je tegelijkertijd met je hele team bestelt, dan bedrukken we tevens de logo’s* op het trainingspak gratis.

 

* Naam, initialen en broek/jas-nummer.

 

Zeker van de selectieteams verwachten wij dat zij van deze scherpe aanbiedingen voor het tenue en de trainingspakken gebruik zullen maken om als Phoenix met één gezicht naar buiten te treden.