Nieuwsoverzicht
 
Beste leden,
Graag stellen we Phoenix @Work aan je voor. Een nieuw portaal waar leden van Phoenix en bedrijven elkaar kunnen vinden. Je kan je er aanmelden voor een (bij)baan of stage. Er staan heel veel mooie vacatures op Phoenix @Work.
 
Lees meer >>


 
We zijn er weer, vanaf woensdag 10 maart  is er weer wekelijks op woensdag een fysio spreekuur voor iedereen met klachten. Iedereen is welkom tussen 17.00 en 18.30 uur voor advies over een blessure of klachten waardoor hockey minder lekker gaat dan je zelf zou willen.  Lukt het niet op woensdag? Neem dan contact op met onze Fysio op
 
Lees meer >>
 
Goed nieuws!
Zojuist gaf de minister president aan dat iedereen tot 27 jaar per 3 maart weer in teamverband buiten mag sporten. Fijn, weer een stapje dichterbij het normale leven.
 
Voor de praktische organisatie wachten we nog op de protocollen van de gemeente, KNHB en het NOC*NSF. We komen hier zsm bij je op terug.
 
Lees meer >>
 
(dit bericht is eerder naar alle ouders van jeugdleden F3 t/m A gemaild)


De zomer en volgend seizoen lijken met de huidige (corona) onzekerheden heel ver weg. We hopen natuurlijk met z’n allen dat er tegen die tijd weer volop gehockeyd kan worden. Het STK is dan ook bezig met de planning van de trainingen en wedstrijden
 
Lees meer >>
 
Beste Phoeniciërs,
 
Zojuist was er een nieuwe persconferentie van de minister-president. Om het virus eronder te krijgen kondigde hij extra maatregelen aan. Ook regels die onze mooie sport betreffen. Op een rijtje de veranderingen die gelden t/m 19 januari 2021:
Iedereen
 
Lees meer >>
 
Beste leden,
Een kleine update voor wat betreft de corona-maatregelen. Belangrijkste punt: trainen voor senioren en veteranen kan weer (onder strenge regels).
1. Zaal
Hier verwachten we dinsdag na de persconferentie meer nieuws over.
2. Wedstrijden
- Senioren en veteranen: niet.
 
Lees meer >>
 
Organisatie Jeugd
 
De eerste competities zijn afgerond, helaas zonder publiek en met het bericht van vanavond dat de competities voorlopig niet hervat worden.
Wat dit precies betekent is nu nog niet bekend. Daar wordt, onder andere vanuit het platform jeugd & opleidingen over nagedacht.
 
Lees meer >>


 
We spelen dit weekend zonder toeschouwers. Maarrrrr niet getreurd; thuis vanaf de bank kan je nu alle wedstrijden (op veld 1 en 2) LIVE volgen via PHOENIX-TV! Ons eigen Youtube-kanaal.  Check it out: phoenixtetter.nl/live/  http://www.phoenixtetter.nl/live/
 
Lees meer >>
 
Vanaf vrijdag 12 juni is het Phoenix tenue te koop bij Sportspecialist Sunny Camp. Hiermee komt er een einde aan de samenwerking met Sportpaviljoen. Mede als gevolg van de Coronacrisis was het voor hen steeds lastiger om de Phoenixleden goed te kunnen blijven bedienen. De afgelopen maanden heeft de sponsorcommissie dan ook diverse scenario’s
 
Lees meer >>
 
Je mag weer! Hoe lang heb je hiernaar uit gekeken? Lees de brief goed die we zojuist naar iedereen hebben gestuurd, zie eerder bericht. En houd je op ons complex aan de regels en instructies. En dan, heerlijk, veel plezier met je lievelingssport :). Zie bijlage en de app voor het complete trainingsschema voor senioren en veteranen.
 
Lees meer >>


 
Door de wedstrijdsecretaris worden voor iedere zondag een Team van de Ochtend en een Team van de Middag aangewezen. Dit staat aangegeven in het wedstrijdschema dat wordt verspreid onder de aanvoerders. De verdeling is zodanig dat ieder team evenredig aan bod komt.
 
Lees meer >>
 
Het wordt weer eerder donker. Tijd om het volgende weer in je oren te knopen.... -werkt je fietsverlichting nog? Zorg voor een goed werkend licht zowel voor als achterop de fiets. -fiets nooit alleen van en naar huis! Fiets met je team, ook veel gezelliger. -berg je stick veilig op. -rij met z’n tweeën naast elkaar (3 of meer is niet
 
Lees meer >>
 
We gaan weer beginnen! Dit seizoen met o.a. de nieuwe tijdsindeling (4 kwarten in plaats van 2 helften), geen vliegende keep meer en nog een heel aantal andere wijzigingen in (spel)regels. 
Zie ook https://www.knhb.nl/nieuws/regelwijzigingen-alle-elftalwedstrijden-in-vier-kwarten-de-vliegende-keeper-verdwijnt
 
Lees meer >>