17-8-2018
Geef je oude hockeyspullen een nieuwe bestemming!
Steun Hockey Dreams, geef je oude hockeyspullen een nieuwe bestemming!


Heb je thuis nog oud hockeymateriaal (ballen, sticks, pionnen en hesjes) waar je niets mee doet? Of zijn je spullen aan vervanging toe? Dan is dit het moment! De komende weken kun je deze namelijk inleveren bij Het Sportpaviljoen en steun je daarmee het goede doel.


Met deze actie steunt Phoenix en haar sponsor Naris Risicomanagement Software de Hockey Dreams Foundation. Dit goede doel zet zich in voor hockeycoaches en hockeyende kinderen in Afrika. Hockey Dreams geeft jongeren uit sloppenwijken de kans om naar school te gaan en een opleiding tot hockeycoach te volgen. Die geven op hun beurt hockeytrainingen aan kinderen in de omgeving waar ze wonen. 


Naast jouw oude hockeyspullen krijgen ook de oude Phoenix sporttenues via Hockey Dreams een goede bestemming. "Door de wisseling van kledingmerk het afgelopen jaar hebben wij bij Phoenix nog een voorraad tenues liggen. Met deze actie slaan we twee vliegen in één klap. We geven we de tenues een goede nieuwe bestemming en steunen direct de doelen van Hockey Dreams. We zijn blij dat onze sponsor Naris deze actie mede mogelijk maakt met een extra donatieā€, aldus Anne Scholten vanuit de sponsorcommissie. 


Wil je meer weten over de mogelijkheden om Hockey Dreams te steunen kijk dan op www.hockeydreams.nl.

En onze sponsor: www.naris.com

Geef een Reactie