8-6-2020
Verkoop Phoenix tenue bij Sunny Camp

Vanaf vrijdag 12 juni is het Phoenix tenue te koop bij Sportspecialist Sunny Camp. Hiermee komt er een einde aan de samenwerking met Sportpaviljoen. Mede als gevolg van de Coronacrisis was het voor hen steeds lastiger om de Phoenixleden goed te kunnen blijven bedienen. De afgelopen maanden heeft de sponsorcommissie dan ook diverse scenario’s bekeken en met verschillende partijen gesproken. Met de keuze voor Sunny Camp kiezen we er bewust voor om de lokale ondernemers in Zeist te blijven steunen.


Robert ’t Hart van de sponsorcommissie: ‘Na een eerlijk en open onderhandelingstraject zijn Phoenix en Sunny Camp weer nader tot elkaar gekomen en zijn er goede afspraken gemaakt. Iedereen weet bovendien dat Ben en zijn team een goede service bieden’.


Hieronder een brief van Sunny Camp:


Beste leden van hockeyvereniging Phoenix,


Het verheugt ons zeer dat wij in goed overleg met bestuur en sponsorcie van de vereniging een samenwerking met elkaar voor de komende jaren zijn aangegaan.


Dit houdt in dat Sportspecialist Sunny Camp per vrijdag 12 juni het Phoenix tenue in de zaak of via haar webshop verkoopt.


Hiermee stimuleren wij met elkaar het Lokaal Kopen.


Ps. In de Corona periode hebben wij achter de coulissen hard gewerkt en onze kledingdrukkerij vergroot, waarmee jullie nog beter en sneller met drukwerk geholpen kunnen worden.


Wees hartelijk welkom!


Het Sunny Camp team


Slotlaan 177-179

030-6916737

www.sunnycamp.nl