1-2-2021
Inschrijven senioren instuif 5 en 7 februari
Door de geldende corona-maatregelen kan er door senioren helaas niet meer zoals normaal getraind worden. Om wel te blijven bewegen biedt Phoenix instuif-trainingen aan. De training is een combinatie van 25 minuten hockeytraining (onder leiding van Thije Kuijlenburg) en 25 minuten bootcamp (gegeven door Rafael Bouts van RAF Training). Vanwege de geldende avondklok is er gekozen om de trainingen op vrijdag en zondag overdag aan te bieden. Voor alle thuiswerkers een fijne mogelijkheid om even buiten de deur te sporten! 

Door het overweldigende succes van vorige week zijn er deze week nóg meer trainingen gepland! De instuif trainingen worden deze week aangeboden op:

Vrijdag (5 februari):
Groep 1 van 14:00-15:00 (VOL!)
Groep 2 van 15:00-16:00 (VOL!)

Zondag (7 februari):
Groep 3 van 13:00-14:00 (VOL!)
Groep 4 van 14:00-15:00 (VOL!)

INSCHRIJVEN?


De inschrijving is vanaf nu geopend. Inschrijvingen voor een nieuwe week gaan open op maandagavond om 18:00u.
  • Schrijf je alleen in als je echt van plan bent te komen.
  • Je mag je inschrijven voor 1 moment, dubbele inschrijvingen worden verwijderd. 
  • Stuur even een mailtje naar [email protected] als je toch niet kan komen, dan kunnen we iemand van de wachtlijst blij maken.
  • Heb je klachten die op Corona wijzen, blijf dan thuis! 

Je bent officieel aangemeld als je een bevestiging per mail krijgt, dit zodat de maatregelen nageleefd kunnen worden op het veld en er niet te veel spelers aanwezig zijn. Uiteraard houden we ook rekening met de overige geldende coronaregels.