Bladeren
9-6-2021
We gaan weer van start! Afspraken bij wedstrijden

Nu we sinds lange tijd  weer uitteams ontvangen op Phoenix nog even de regels op een rijtje. We volgen de KNHB richtlijn waarin staat dat:

- Iedereen met een specifieke functie aanwezig mag zijn op het terrein. Hier vallen ook de teambegeleiders onder. 

- Bij uitwedstrijden van jeugdteams die in de jeugdcompetitie spelen vallen de benodigde chauffeurs onder teambegeleiding. Zij vallen dus niet onder de regel voor toeschouwers en mogen blijven kijken naar de wedstrijd.

Er is helaas nog geen publiek toegestaan. Rij-ouders behoren tot de categorie vrijwilligers en mogen op het complex aanwezig zijn. We willen jullie nadrukkelijk vragen om je te houden aan de richtlijn van maximaal 5 ouders begeleiding (coaches/managers/rijouders) bij de jongste jeugd, en maximaal 6 bij de juniorenteams.

Iedereen moet na het uitvoeren van de functie de sportaccommodatie zo snel mogelijk verlaten. Het terras op Phoenix is open voor degenen die met een specifieke functie aanwezig mogen zijn op het terrein. Hiervoor gelden de algemene regels met betrekking tot de horeca openstelling.

En voor het publiek van de Phoenix-teams én de uitspelende teams op Phoenix: helaas mogen we jullie nog niet ontvangen op onze club. Wil je de wedstrijden toch volgen, kijk dan naar de live-videobeelden van de wedstrijd via https://www.phoenixtetter.nl/live/

We kijken er naar uit om iedereen aanstaande zaterdag weer te ontvangen.