2-12-2021
Coronaregels zaalhockey

We gaan de zaal weer in! Lekker warm, droog maar helaas wel zonder publiek én met corona-zaal-regels. We zetten ze voor je op een rijtje:

  1. Blijf bij klachten thuis en zoek vervanging voor jouw teamtaak, houd in de zaal 1,5 meter afstand, ontsmet je handen voor binnenkomst zaal en draag een mondkapje als je niet aan het sporten/coachen bent.
  2. De zaal is alleen toegankelijk voor de spelers en hun begeleiding (coaches, ouderbegeleiders en rij-ouders), plus de zaalwachten/wedstrijdtafel en scheidsrechters. Dus geen publiek.
  3. Bij toegang wordt bij spelers vanaf 18 jaar het coronatoegangsbewijs gecheckt. Coaches, ouderbegeleiders, zaalwachten/wedstrijdtafel, rijouders en scheidsrechters hoeven niet te worden gecontroleerd. De hockeyclubs die zaalleiding hebben zijn voor de controle verantwoordelijk. Vaak zullen het vrijwilligers van die club zijn die controleren. Dit vraagt en verdient van iedereen niet alleen veel extra inzet maar ook flexibiliteit, respect en begrip!
  4. Bij Phoenix hebben we ervoor gekozen dat de zaalwacht van het spelende seniorenteam de toegang controleert. We zullen elk team een mail met verdere instructies sturen voorafgaand aan het weekend waarop je voor de eerste keer zaalleiding hebt.
  5. Teams die een tussenwedstrijd hebben voor ze zelf weer mogen spelen mogen in de zaal (bijvoorbeeld op de tribune) hun volgende wedstrijd afwachten. Ook hier: neem onderling 1,5 meter afstand en draag een mondkapje (voor iedereen van 13 jaar en ouder).

Wij weten zeker dat wij, als sterke en sociale club, met zijn allen ervoor zorgen dat onze leden kunnen blijven sporten in deze lastige tijden.

Bedankt voor je medewerking!

Het Bestuur


Geef een Reactie