6-2-2022
Start seizoen 2022-2023

(dit bericht is eerder naar alle ouders van jeugdleden F3 t/m A gemaild)

De zomer en volgend seizoen lijken met de huidige (corona) onzekerheden heel ver weg. Nu de zaalcompetitie weer is opgestart, hopen we dat ook het tweede gedeelte van de veldcompetitie vanaf maart volledig kunnen spelen.

Zoals gebruikelijk is het STK gestart met de planning van de trainingen en wedstrijden rond de zomer. We informeren jullie graag op tijd hierover zodat er rekening gehouden kan worden met de data in deze (vakantie)periode. Dit alles dus onder voorbehoud van de Corona-maatregelen.

Einde competitie seizoen 2022-2023

Op 11 juni 2022 is de laatste competitie zaterdag voor alle jeugd. 18 juni 2022 is er voor alle F3, E6 en E8 teams een slotdag. Dit is een standaard onderdeel van de competitie en alle teams worden daar ook verwacht. De slotdag is een klein toernooitje op Phoenix of een club in de regio. Met deze activiteit wordt de competitie gezamenlijk en leuk afgerond.

In de week van 6 juni en van 13 juni zullen voor de aankomende ABC-teams de trainingen plaatsvinden waar de laatste keuzes gemaakt worden door de Technisch Managers voor de teamindeling voor seizoen 2022-2023.

Start seizoen 2022-2023

ABCDE-jeugd:

Om goed ingespeeld het nieuwe seizoen te kunnen starten beginnen de trainingen voor alle teams al in de zomervakantie. De laatste week van de zomervakantie is de Phoenixzomerweek (trainingsweek). Dit is niet anders dan andere jaren. De trainingsweek start op maandag15augustus. Voor alle E t/m A teams worden deze week hockey en andere sportieve activiteiten gepland op ten minste twee momenten. Voor de E jeugd is dit op de woensdag en de vrijdag, voor de andere teams wordt de planning aan het begin van de zomervakantie bekend gemaakt. 

De competitie start hoogstwaarschijnlijk op 10 september 2022 (behalve voor de A1 en B1 die start op 3 september 2022).

Verplichte trainingen A1, B1, C1 teams in zomervakantie:

A1 en B1starten op woensdag 10 augustus met verplichte trainingen. Op zaterdag 13 augustus kunnen dan de eerste oefenwedstrijden gespeeld worden. C1start vanaf maandag 15 augustus met verplichte trainingen.

We stellen het zeer op prijs als ouders/verzorgers bij het plannen van de vakantie hier rekening mee houden. We ontvangen graag uiterlijk een bericht voor 1 juni 2022 als het niet haalbaar is om aan deze trainingen deel te nemen (mail naar [email protected]), zodat we hierover het gesprek kunnen aangaan.

Opzeggen lidmaatschap

We hopen natuurlijk dat iedereen lid blijft bij Phoenix volgend seizoen! Mocht je volgend jaar niet meer bij Phoenix willen hockeyen, zorg dan dat je uiterlijk 1 mei 2022 opzegt. Daarna zal je contributie moeten betalen voor seizoen 2022-2023.  Meer informatie hierover vind je op de Phoenix website.