15-3-2022
Scheidsrechters gezocht
Beste senioren en beste ouders,


Wij zijn op zoek naar scheidsrechters die het resterende deel van het seizoen af en toe een wedstrijd willen fluiten van onze AB jeugd.


Alle Phoenix jeugdleden halen hun scheidsrechter kaart en fluiten regelmatig een wedstrijd van een jeugd elftal. Daarnaast worden heel veel wedstrijden gefloten door een groep ervaren scheidsrechters, die zich enorm inzet voor onze mooie club. 


De AB jeugd kan niet worden gefloten door een jeugd scheidsrechter en onze poule van ervaren scheidsrechters is niet groot genoeg om al deze wedstrijden te fluiten. Daarom zijn we op zoek naar senioren en ouders die ons willen helpen.
 
Wij zijn op zoek naar senior leden en ouders die af en toe een of twee wedstrijden van de AB jeugd willen fluiten. Dit is altijd op zaterdag, altijd op Phoenix en de wedstrijden zijn tussen 16:00u – 17:30u en tussen 17:30u en 19:00u.


Heb jij een scheidsrechterskaart? Help ons dan alsjeblieft uit de brand en geef je op voor een van de resterende speeldagen van dit seizoen. De speeldagen voor de rest van de competitie zijn: 26 maart, 2 april, 9 april, 23 april, 14 mei, 21 mei, 4 juni en 11 juni. 


Opgeven kan door te mailen naar [email protected]


Alvast heel erg bedankt voor jullie hulp!


Met sportieve groet,
Bestuur en STK